Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

Facebook

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekHypopor 50 gr-os

Raktáron
Hypopor 50 gr-os
177,17 Ft + ÁFA = 225 Ft / db
Egységár: 3 543,31 Ft/kg + ÁFA = 4 500 Ft/kg /
A vásárlás után járó pontok: 1,22 Ft
Házhozszállítás időpontja:
2019.10.18
Gyártó:
Kiszerelés:
Szállítási idő:

 • Gyártó
  Hypopor
  Felhasználás szerint
  HypoPor
  Kiszerelés
  50gr.
  Szállítási idő ha nincs raktáron 
  2019.10.25
  Gyártó
  HypoPor
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  50 g/db

50 grammból 10 liter 
A Hypopor egy szerves klór granulátum, mely a hivatalos bevizsgálási eredmények szerint kitűnően fertőtlenít, elpusztítja az ismert baktériumokat, vírusokat, TBC-t, algát, élő szervezeteket, stb... 
Kiszerelés:100 db /karton

 

Hypopor adagolása medencevízbe

A legnépszerűbb kismedencék, felfújható vagy merev falú, szétszedhető medencék vizének kezelése a leggazdaságosabb a Hypoporral. A 3-10 m3 űrtartalmú fürdőmedencébe köbméterenként 10 grammnyi Hypoport javaslunk minden nap, esti órákban, a fürdés után. Fontos, hogy a felületen való elszórást közben működtessük a keringető szivattyút és a kezelést követően közvetlenül elkeverjük a Hypoport a medencében, a medence alján lerakódott granulátumot műanyag seprűvel ajánlott elkeverni, hogy minél előbb és minél aktívabban fejtse ki a hatását. A szűrőbe is lehet önteni pár grammot. Több kérdést is kapunk, hogy fóliás medencébe is szabad-e adagolni a Hypoport. A válaszunk természetesen igen, de figyelni kell adagoláskor, hogy egy pontra ne kerüljön túl sok Hypopor és ne is maradjon ott hosszabb ideig. A fenti metódust követve nem veszi ki a színét a fóliának. A Hypopor ugyanis koncentráltan fehérítő hatású is. 

A Hypoport nem muszáj bekeverni adagolás előtt, a vízzel érintkezve azonnal reakcióba lép és kifejti algaölő hatását. Tapasztalatunk alapján a Hypopor mellett nem szükséges használni más vegyszereket.

baktericid
fungicid
virucid (H1N1 is!)
tuberkulocid
sporicid

A H1N1 vírus elleni védekezést ismét idejében kell megkezdeni, ehhez a legmegfelelőbb eszköz a HYPOPOR, aminek hivatalos OEK mikrobiológiai szakvéleményben foglaltak szerint 5%-os oldat készítésével, 5 perces behatási idő elteltével érhető el a baktericid, a fungicid, a virucid (H1N1 inaktiváló hatás), a tuberkulocid és a sporocid hatás. 
OEK szám: 7805/400/2010