Kérdése van? Hívjon minket!

10

Fertőtlenítő szőnyeg 115 x 45

Fertőtlenítő szőnyeg 115 x 45
Fertőtlenítő szőnyeg 115 x 45

Termék jellemzői:
- fertőtlenítő szőnyeg
- antibakteriális ragasztóréteggel szőnyegenként
- orvostechnikai eszköz
- 30 réteget tartalmaz egy szőnyeg
- a rétegek egymástól könnyen elválaszthatóak
- a talajhoz nem tapad
- fólia-rétegek között speciális tapadó akril garantálja a baktériumok megfogását, a lábbelik és szállító eszközök felületéről a makro és mikro szennyeződések eltávolítását
- legfelső szennyezett réteg - telítődés - után könnyen leválasztható, így a felület ismét aktívvá válik
- 60x90 cm
- vastagsága 1 matracnál: 1,5 mm
- 10 db van csomagolva
Karton tartalma: 10 db 30 rétegű szőnyeg

Kedvelt fertőtlenítő rendszer padlózatra, steril helyiségek bejáratánál. A fertőtlenítő szőnyeg a lábbelik és minden közlekedő eszköz (beteg tolókocsik, készülékek stb.) felületéről, ill. kerekeiről „leszedi” a port és a szennyező anyagokat. A fólián megtapadt kórokozókat a tapadó akril anyagban levő fertőtlenítő szer elpusztítja.

Könnyen felhelyezhető és könnyen kezelhető. A tapadó, fertőtlenítő szőnyeget steril helyiségek bejáratánál használják, a leghatékonyabb eszköz a szennyeződések okozta fertőzés megelőzésére, amelyet cipővel, cipőre húzható papuccsal vagy kerekes kocsival stb. idézhetünk elő.

A fertőtlenítő szőnyeg 30 fóliából áll. A fólia-rétegek között speciális tapadó akril garantálja a baktériumok „megfogását”, a lábbelik és szállító eszközök felületéről a makro és mikro szennyeződések eltávolítását. A legfelső szennyezett réteg - telítődés - után könnyen leválasztható, így a felület ismét aktívvá válik.3 szélességben kerül forgalomba, így a nyílászárók, bejáratok méreteihez igazítható. A 115 cm hosszúság biztosítja, hogy a lépésváltás a szőnyegen történjen. A fóliák hátoldalán öntapadó ragasztófelület biztosítja a stabil rögzítést. Az utolsó fólia eltávolítása után nedves felületkezeléssel (felmosással) az utolsó felületragasztó nyomai könnyedén eltávolíthatók a padozatról.
A kék szín miatt egyszerű szemrevételezéssel észlelhető a szennyeződés telítődése a felületen, mely a szennyeződés mértékétől függően naponta, vagy naponta többször is leválasztható.

A tapadó akril olyan baktericid és fungicid anyagot is tartalmaz, mely megtámadja és gyorsan - 15-30 perc alatt - elpusztítja a gram pozitív és gram negatív baktériumokat és a különböző variációjú spórákat. A kék szín szürkévé (piszkossá) lesz azokon a felületeken, amelyek telítetté váltak a fóliák rendeltetésszerű használata folytán. A fóliák szélén számozás jelzi a még felhasználható rétegek számát.

Házhozszállítás időpontja
2024.07.30
Nincs raktáron
Raktáron
2 795,28 Ft + ÁFA = 3 550 Ft / csomag  
2 511,81 Ft + ÁFA = 3 190 Ft / csomag
Egységár: 83,73 Ft + ÁFA = 106,33 Ft / lap
Kezdete: 2021.02.17   A készlet erejéig!
Kedvezmény 10
Megtakarítás 360 Ft
Adatok
Felhasználás szerint
Fertőtlenítő Szőnyeg
Méret
115 x 45
Min. rendelhető mennyiség
10 csomag
Vélemények
Kiegészítő termékek