Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

Facebook

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekCleaneco Ablaktisztító 0,5L

Raktáron
Cleaneco Ablaktisztító 0,5L
708,66 Ft + ÁFA = 900 Ft / db
Egységár: 1 417,32 Ft/liter + ÁFA = 1 800 Ft/liter /
A vásárlás után járó pontok: 2 Ft
Házhozszállítás időpontja:
2021.01.28
Gyártó:
Szállítási idő:
Nincs raktáron
 • Felhasználási javaslat

  Permetezzünk szórófejes palackunkból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a  szennyeződéseket. Óvja környezetét és a kiürült szórófejes palackját ne dobja ki, hanem töltse után “fél áron” a CLEANECO ÜVEGTISZTÍTÓ 1l-es utántöltőjével.

  Felmosáshoz 5l vízhez adjunk 1-2 kupak tisztítószert.

  Figyelmeztetések

  S2 Gyerekek kezébe nem kerülhet. Kerülje a szembe jutást. S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

  Összetétel

  Etanol <15%, vízoldható oldószer <5%, nem ionos felü­letaktív anyag <1%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz!

  Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

 • Gyártó
  Cleaneco
  Felhasználás szerint
  Ablaktisztítószer
  Kiszerelés
  0,5 literes
  Gyártó
  Cleaneco
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  500 g/db

Cleaneco Ablaktisztítószer 0,5L

Üvegtisztító

Magyar termék

Alkalmazási terület

Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására.

Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához.

Az üvegtisztítás és felmosás eredménye képpen, a termék mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető  és portaszító tulajdonságú lesz.

A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik.