Kérdése van? Hívjon minket!

 bradolife kézfertőtlenítő gél 1,5L
bradolife kézfertőtlenítő gél 1,5L
2 440,94 Ft + ÁFA = 3 100 Ft / db

bradolife kézfertőtlenítő gél 1,5L

BRADOLIFE KÉZFERTŐTLENÍTŐ GÉL 1500ML leírása

Víz nélkül használható kézfertőtlenítő gél. Elpusztítja a bőrön lévő kórokozókat, vírusokat, baktériumokat, gombákat, ezáltal hatékonyan csökkenti a fertőzéses megbetegedések kialakulásának kockázatát. Kellemes illatú, nem ragad, gyorsan szárad, bőrkímélő. Már gazdaságos, 1,5 literes kiszerelésben is.Összetevők:

etanol 72,9% (EC:200-578-6), propilén-glikol, carbomer, aminometilpropanol, illatanyag, vízHasználat:

A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. 1-2 adag (kb. 5ml) gélt juttatunk a tenyérbe, melyet alaposan eldörzsölünk a kézen. Minimális behatási idő 30 másodperc. A virucid és tuberkolocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbe dörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő gél adagolásával további 1 percig kézfertőtlenítést végzünk.Tárolás:

Tárolja eredeti, ép csomagolásban, száraz, jól szellőztethető helyen, 0C és 35C közötti hőmérsékleten, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve. Élelmiszerektől távol, gyermekek elől elzárva 5 évig tárolható.Figyelmeztetés:

Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére, a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadók. A csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelhető. Csak ép bőrfelületen alkalmazható. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Csak teljesen megszáradt kézzel szabad elektromos készülékhez nyúlni. Kerülje a kiömlött anyag szétoszlását és tovább terjedését, valamint élővízbe, talajba, vízfolyásokba, közcsatornába kerülését. 

A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt.
Házhozszállítás időpontja
2024.07.18
Raktáron
2 440,94 Ft + ÁFA = 3 100 Ft / db
Egységár: 1 627,3 Ft + ÁFA = 2 066,67 Ft / Liter
Adatok
Gyártó
Brado
Felhasználás szerint
Kéz fertőtlenítő gél
Kiszerelés
1,5 Literes
Gyártói Cikkszám
15917
Tömeg
1,69 kg/db
Min. rendelhető mennyiség
10 db
Választható mennyiségek
10 db, 20 db, 30 db, 40 db, ...
Vélemények
Kiegészítő termékek