Kérdése van? Hívjon minket!

Hírek

MIÉRT NE DOBJUK KI A WC PAPÍR GURIGÁT?
2016.05.11

Első ránézésre talán nem gondolnánk, hogy a WC papír guriga milyen sokféle módon felhasználható. Íme a bizonyíték, hogy az utolsó leszaggatott papírcsík után a guriga bizony számtalan lehetőséget tartogat. Csak kreativitásunktól függ, és a kuka helyett kerülhet falra, polcra, gyerekszobába…

 

Fali dekoráció

 

Baglyok

 

WC papír gurigából készíthetünk kedves miniatűr baglyokat is. Semmi extra, csak nyomjuk meg mindkét oldalán felül a hengert, hajtsuk be, és már kész is a bagoly füle. Aztán felfegyverkezve a legjobb fekete filctollunkkal rajzoljunk meg a baglyokat. Előtte akár kis is festhetjük különböző színűekre. A gyerekek is könnyen elkészíthetik, remek délutáni program. Ha pedig színes kartont veszünk elő, abból ilyen szeretnivaló baglyocskák készülhetnek.

 

A legpraktikusabb felhasználása következik. Egyszerűen csak húzzuk bele a feltekert vezetéket, és nem fog így aggatni vagy összegubancolódni.

 

Adja magát, hogy rendszerezéshez használjuk fel a felgyűlt készleteket. Ha egy cipős dobozt bevonunk egy szép papírral vagy textillel, és a belsejébe gurigákat állítunk, akkor rengeteg tollat és ceruzát tarthatunk benne.

 

 

Vissza