Kérdése van? Hívjon minket!

Hírek

Europethrob
2014.03.19 21:52
A Europethrob (ejtsd: juroptrob) Mobilalkalmazás kitalálói alapvető emberi igényeket vettek figyelembe az alkalmazás elkészítésénél. Az aktuális helyzetedet figyelembe véve mutatja meg a üzleteket, szolgáltatókat az “Üzletek” ablak alatt. Európában egyedülálló módon, bárhol is jársz , a külföldi üzletek, szolgáltatók bemutatkozása is az anyanyelveden olvasható. Az adatlapjukon egy klikk-re eléred őket telefonon, írhatsz nekik emailt, megnézheted a nyitva tartásukat, vagy a térképen egy gombnyomással bekapcsolhatod a telefonodon található navigációt, ami elvezet a kiválasztott célig.

Az “Események” ablakban találod meg az aktuális eseményeket, partikat, bulikat, kulturális programokat, térkép, és navigáció segítségét is igénybe veheted egy klikkre.

Emellett egy másik ablakban az üzletek aktuális akcióit nézheted meg a profiljuk alatt felsorolva, az “Akciók” ablakra kattintva.

Ha nincs időd, és sietsz, akkor a “Körülöttem” menüpont lesz a kedvenced, ami a Te közvetlen közeledben lévő szolgáltatókat mutatja meg, a Te helyzetedtől távolodó sorrendben felsorolva.

A "Látnivalók" menüpont alatt a közeledben lévő idegenforgalmi látnivalókról tudsz információkat megkapni, mindezt bárhol is jársz Európában, a saját anyanyelveden.

Az "Érdekességek" menüpontban a közelben lévő érdekes történetek, helyek vannak felsorolva, Európa szerte.

A beállításokban be tudod állítani, hogy melyik témakör érdekel Téged a legjobban, így első kézből értesülhetsz a legjobb , legújabb akciókról , egy push értesítés segítségével, így biztos, hogy nem maradsz le semmiről. Ha nem szeretnél kéretlen push-t kapni, egyszerűen bármikor fel-le iratkozhatsz róluk.

A folyamatosan bővülő Európai értékesítő csapatunknak köszönhetően rohamosan töltjük fel újabbnál újabb szolgáltatókkal, hogy mindenképp megtaláld a számításodat, Európán belül.

Vissza