Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

Facebook

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekCleaneco Lúgos ipari tisztítószer 5L Koncentrátum

Raktáron
Cleaneco Lúgos ipari tisztítószer 5L Koncentrátum
4 645,67 Ft + ÁFA = 5 900 Ft / db
Egységár: 929,13 Ft/liter + ÁFA = 1 180 Ft/liter /
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Házhozszállítás időpontja:
2020.12.07

 • Gyártó
  Cleaneco
  Felhasználás szerint
  Lúgos Zsíroldó
  Kiszerelés
  5 Literes
  Gyártó
  Cleaneco
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  5 kg/db

Lúgos ipari tisztítószer

Magyar termék

Koncentráció

10 liter vízhez 1-3 dl-t adagoljunk.
5 liter koncentrátum= 250 liter munkaoldat

Alkalmazási terület

A CLEANECO LÚGOS IPARI TISZTÍTÓ hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, olajos, kormos felületekről a szennyeződést. Használható padozatok, linóleum, csempék, ipari kövezetek, kezelt beton, teremgarázs és magas igénybevételnek, valamint koszolódásnak kitett felületek tisztítására. Ajánljuk ipari tárcsás takarítógépekhez, valamint kézi felmosáshoz is. Korrodáció gátló anyagokat tartalmaz, így a fényezést, alumínium felnit nem károsítja.

A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. Széleskörűen alkalmazható, erős zsíroldó hatású professzionális tisztító- és mosószer koncentrátum.

Felhasználási javaslat

Rendkívül jól használható erősen szennyezett ipari, konyhai, és egyéb üzemi területek gépi és kézi tisztítására.

A szennyeződés mértékének függvényében kell a szert hígítani 0,5-3 % között. Rendszeres takarítógép alkalmazásával végzett takarításkor 10 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátumot adagoljunk. Igény szerint nagyobb koncentrációt kell alkalmazni, ha a szennyeződés mértéke nagyobb, a felület erősen zsíros, kormos, olajos, így 1-3 dl koncentrátumot adjunk 10 liter vízhez. A durva szennyeződéseket kezelhetjük, előkezelhetjük tömény koncentrátummal. Kis mennyiségű, pár csepp koncentrátum közvetlen alkalmazásával.

Ajánljuk továbbá a kézi tisztítás során használt textíliák (pl.: törlőkendők, mopok, munkaruhák) kézi és gépi mosására. Ebben az esetben áztassuk a szennyeződés mértékének megfelelően 1-2%-os munkaoldatba (5 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátumot) textíliáinkat.

Gépek, gépalkatrészek, motor és motoralkatrészek zsírtalanítására is alkalmas. A tisztítandó alkatrészeket, darabokat áztassuk 5-10%-os munkaoldatba (1 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátum) vagy vigyük fel a szert közvetlenül a szert teljes töménységben a tisztítandó alkatrészre, darabra, s textíliával töröljük le a felületet.

Figyelmeztetések

R 35 Súlyos égési sérülést okoz S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást S 26 Ha szembe kerül bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni S 28 Ha az anyag bőrre kerül,vízzel azonnal le kell mosni. S 37/39 Megfelelő védőkesztyűt, arc és szemvédőt kell viselni S 45 Baleset, vagy rosszullét esetén orvost kell hívni, ha lehetséges a címkét meg kell mutatni.  S 45 Baleset vagy rosszullét esetén orvost kell hívni, ha lehetséges a címkét meg kell mutatni.

Összetétel

Kálium-hidroxid <10%, Na-metaszilikát <3%,nemionos felületaktív anyag <5%, komplexképzôk, butilglikol <2%, korrózió gátló anyag.

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.