Új jelszó kérése

Termékajánló

Facebook

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekCleaneco Kézi mosogatószer 1Liter Koncentrátum

Raktáron
Cleaneco Kézi mosogatószer 1Liter Koncentrátum
 • Cleaneco Kézi mosogatószer 1Liter Koncentrátum
779,53 Ft + ÁFA = 990 Ft / db
A vásárlás után járó pontok: 2 Ft
Házhozszállítás időpontja:
2021.01.25
Nincs raktáron
 • Gyártó
  Cleaneco
  Felhasználás szerint
  Mosogatószer
  Kiszerelés
  1 literes
  Gyártó
  Cleaneco
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  1 kg/db

 

Cleaneco Kézi mosogatószer 1Liter

Koncentráció

5 liter vízhez 2 evőkanálnyi, vagy közvetlenül a szivacsra 1-2 csepp.

Alkalmazási terület

A gazdaságos alkalmazáshoz az edények mennyiségétől, és a szennyeződés mértékétől függően adagoljon 1-2 teáskanálnyi CLEANECO Mosogatószert 5 liter vízhez, vagy nyomjon néhány cseppet közvetlenül a mosogatószivacsra. Törölje át az edényt, majd öblítse le.

A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Figyelmeztetések

S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülje a szembejutást. S26 Ha szembe kerül, bő vízzel alaposan öblítse ki. vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Hűvös helyen állítva tárolandó.

Összetétel

Anionos felületaktív anyagok 5-15%, nemionos felületaktív anya­gok <5%, cukortenzid, citromsav, illatanyag. Színezőanyagot tartalmaz!

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.