Kérdése van? Hívjon minket!

Cleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 5L
Cleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 5L
8 661,42 Ft + ÁFA = 11 000 Ft / db

Cleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 5L

Cleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 5L

Koncentráció:

Nem szükséges hígítás.

Alkalmazási terület

Antibakteriális spektrum: baktericid, yeasticid. Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását. A kéztisztítószer kiválóan használható minden olyan területen, ahol a fizikai tisztaság mellett követelmény a megfelelő mikrobiológiai környezet is. Alkalmazási terület: betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre és természetesen otthoni felhasználásra.

Felhasználási javaslat

Szennyeződés mértékével arányosan kell a szert használni. Amennyiben a tisztítandó felület nagy mértékben szennyeződött a tisztítási folyamat megismétlendő.

Figyelmeztetések

Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelése esetén itassunk 1-2 pohár tejet (vizet) és gondoskodjunk friss levegőről. Nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni!

Összetétel

Biocid hatóanyag: 1,5% alki-dimetilbenzil-ammónium-klorid. Egyéb összetevők: nemionos tenzidek, kókusz-dietanolamid, alkohol-etoxilát, citromsav, EDTA

Házhozszállítás időpontja
2022.08.12
Raktáron
Raktáron
8 661,42 Ft + ÁFA = 11 000 Ft / db
Egységár: 1 732,28 Ft + ÁFA = 2 200 Ft / liter
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Adatok
Gyártó
Cleaneco
Felhasználás szerint
Kézfertőtlenítő
Kiszerelés
5 Literes
Gyártó
Cleaneco
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Kiegészítő termékek