Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

Facebook

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekCleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 5L

ÚJ
Rendelésre 3 nap
Cleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 5L
7 472,44 Ft + ÁFA = 9 490 Ft / db
Egységár: 1 494,49 Ft/liter + ÁFA = 1 898 Ft/liter /
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Házhozszállítás időpontja:
2021.03.08

 • Gyártó
  Cleaneco
  Felhasználás szerint
  Kéz fertőtlenítő
  Kiszerelés
  5 Literes
  Gyártó
  Cleaneco
  Státusz
  ÚJ    Rendelésre 3 nap    
  Tömeg
  5 kg/db

Cleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 5L

Koncentráció:

Nem szükséges hígítás.

Alkalmazási terület

Antibakteriális spektrum: baktericid, yeasticid. Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását. A kéztisztítószer kiválóan használható minden olyan területen, ahol a fizikai tisztaság mellett követelmény a megfelelő mikrobiológiai környezet is. Alkalmazási terület: betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre és természetesen otthoni felhasználásra.

Felhasználási javaslat

Szennyeződés mértékével arányosan kell a szert használni. Amennyiben a tisztítandó felület nagy mértékben szennyeződött a tisztítási folyamat megismétlendő.

Figyelmeztetések

Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelése esetén itassunk 1-2 pohár tejet (vizet) és gondoskodjunk friss levegőről. Nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni!

Összetétel

Biocid hatóanyag: 1,5% alki-dimetilbenzil-ammónium-klorid. Egyéb összetevők: nemionos tenzidek, kókusz-dietanolamid, alkohol-etoxilát, citromsav, EDTA