Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

Facebook

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekCleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 1L

ÚJ
Rendelésre 3 nap
Cleaneco Folyékony szappan fertőtlenítő hatású 1L
1 338,58 Ft + ÁFA = 1 700 Ft / db
Házhozszállítás időpontja:
2021.03.11

 • Folyékony szappan fertőtlenítő hatású

  Magyar termék

  Koncentráció:

  Nem szükséges hígítás.

  Alkalmazási terület

  Antibakteriális spektrum: baktericid, yeasticid. Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását. A kéztisztítószer kiválóan használható minden olyan területen, ahol a fizikai tisztaság mellett követelmény a megfelelő mikrobiológiai környezet is. Alkalmazási terület: betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre és természetesen otthoni felhasználásra.

   

   

  Felhasználási javaslat

  A gazdaságos adagolás érdekében célszerű folyékony szappanadagolóba helyezni, és abból adagolni.  Adagoljon kb. 2-3 ml szappant a tenyerébe, és dörzsölje el. Kevés víz használatával képezzünk habot, és mossuk kezünket 30 másodpercig.

  Szennyeződés mértékével arányosan kell a szert használni.

  Figyelmeztetések

  Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelése esetén itassunk 1-2 pohár tejet (vizet) és gondoskodjunk friss levegőről. Nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni!

  Összetétel

  Biocid hatóanyag: 1,5% alki-dimetilbenzil-ammónium-klorid. Egyéb összetevők: nemionos tenzidek, kókusz-dietanolamid, alkohol-etoxilát, citromsav, EDTA

 • Gyártó
  Cleaneco
  Felhasználás szerint
  Kéz fertőtlenítő
  Kiszerelés
  1 literes
  Gyártó
  Cleaneco
  Státusz
  ÚJ    Rendelésre 3 nap    
  Tömeg
  1 kg/db

Alkalmazási terület: higiéniás kézmosás

Formuláció: folyékony szappan

Felhasználói kör: lakossági és foglalkozásszerű

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Jutassunk 3-5 ml készítményt az előre meg-nedvesített tenyérbe, majd egyenletesen oszlassuk szét, alaposan dörzsöljük el, habosítsuk fel 1-2 percig, majd folyó vízzel öblítsük le.